— Instant futás —

Két választható táv közül tudtok választani. 5 és 10 km-es megadott útvonal. 

Mindkét táv teljesítését egyedi fa 10*10 cm-es különböző éremmel díjazzuk, melyek egymás mellé rakva 1 képet alkotnak. A teljesítést bármilyen módon lehet rögzíteni, óra, telefon stb. 

A teljesítés igazolását a virtuallfutas@gmail.com címre kell eljuttatnotok. sikeres teljesítés után át tudjátok venni az érmet vagy igény esetén postázzuk. (+500 Ft postázási díjért)

Az útvonal Győr közkedvelt futó útvonalán halad az Aranyparton.

A track-ek innen tölthetők le:


Minden hónapban a leggyorsabb férfi és női teljesítőt megjutalmazzuk. Választható nyeremény egy virtuális futás nevezés, ez alól kivételt képez a Vár-Palota kör és Virtual Challenge 42,2 km. (a nevezési díj különbözet megfizetésévével választhatók a kivételek is.) Mivel ez egy verseny és tudjuk, hogy minden óra, telefon máshogy méri a távot, hogy ebből ne legyen vita azt ajánljuk, hogy a megadott útvonalon fuss el a választott távod feléig (figyeld az órád), fordulj meg és irány vissza, így mindenkinek pontosan 5 illetve 10 km-ert fog futni. Csak a megadott útvonalon teljesítés vehet részt a versenyben.

2020. december 31-én az abszolút leggyorsabb női és férfi teljesítő mindkét távon egy-egy 2021-es általunk szervezett versenyre kap indulási jogot. Tehát összesen 2 nő és 2 férfi díjazott lesz.

A verseny állása a Hell's Trail Facebook oldalán lesz megtekinthető. (hetente frissítjük)