- Regisztrációs szabályzat -


Regisztrálni a versenyre kizárólag online a www.hellstrail.hu oldalon lehet.

A versenyen való részvétel korhatára betöltött 14. életév. 18 éven alul versenyző a versenyen csak szülő/gondviselő felelősségvállalásával indulhat.

Az online regisztráció csak abban az esetben érvényes, amennyiben a regisztráció díja időben, a regisztrációt követően legkésőbb 5 munkanappal beérkezik hozzánk.

Amennyiben az összeg határidőn belül nem érkezik meg, a regisztráció törlésre kerül, melyről e-mailben is értesítünk.

A nevezési díj megérkezése után a nevezés véglegesített nevezéssé válik, a versenyen részt vehet a versenyző, erről a véglegesítés után 48 órán belül a megadott e-mail címen értesítünk.

Nevezési díj utalása esetén a versenyző nevét és születési idejét a közlemény mezőben kötelező feltüntetni.

A verseny napján minden versenyzőnek kötelessége a helyszínen kihelyezett felelősségvállalási nyilatkozatok tudomásul vétele és aláírása !

Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a versenyen, a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Regisztrációmmal teljes hozzájárulást biztosítok az eseményen készült fényképek, mozgóképek, illetve minden más felvétel marketing célú felhasználásához.

Adatvédelmi szabályzat

A Hell's Trail online regisztrációs rendszere bizalmasan és szigorúan kezeli a regisztrálók személyes adatait. A webhelyen keresztülmenő adatforgalom privát, titkosított csatornán jut el hozzánk (SSL)

A regisztrált felek személyes adatai nálunk biztonságban vannak, azokat nem adjuk ki harmadik személy részére semmilyen célra. Kivételt képzenek azok az adatok, melyek nélkülözhetetlenek a versenyszervezéséhez. 

Ön bármikor kérheti a hellstrail2019@gmail.com e-mail címre jelezve személyes adatainak törlését adatbázisunkból!

Amennyiben kérdésed van vagy bármilyen problémád adódik az online regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk a honlapunkon keresztül, közevetlenül az hellstrail2019@gmail.com címre vagy keress minket Facebookon.

Hell's Trail 2019.03.01.